Om Toppomania og forfatteren

Toppomania har blitt utviklet over en periode på rundt femten år med enkelte pauser. Antall topper har økt fra i overkant av tusen til over tjue tusen i dag og omfatter alle topper med hundre meter primærfaktor i Norge.

Kontinerlig oppdatering

Et mål framover blir at sidene skal vises korrekt selv om jeg tar pauser eller feil på en side skal kun påvirke den spesifikke siden. Nye opplysninger og målinger kan gjøre kildedata foreldet og kontroll av opplysninger blir en kontinuerlig prosess.

Om forfatteren

Mine turer på topper begynte jeg omtrent da jeg begynte på barneskolen. Siden har jeg besøkt topper alle Norges kommuner, på Svalbard og Jan Mayen, i de fleste land i Europa og enkelte andre land rundt i verden.

Å bestige nye topper, altså ubestegne topper for meg, tar stadig lenger tid da jeg gjennomgående må reise lenger for hver topp.

Gjennom året regner jeg med hundre dager med overnatting på tur, rundt hundre dagsturer, og rundt hundre treningsturer i kjent terreng med rundt tusen timer i aktivitet totalt. Disse tallene blir omtrentlige.


Geir Åke Dahlen 8 til 11 august 2017